NederlandsEnglish

Projectmanager Elektrotechniek

Omschrijving
Projectmanager Elektrotechniek Die als leider het unieke team voor kortlopende projecten, service en onderhoud succesvol verder uitbouwt
Locatie
Vught
Uren per week
Fulltime
Minimaal opleidingsniveau
HBO

Meer comfort en veiligheid door geavanceerde elektrotechniek, dat is waar ons bedrijf voor staat!

We zijn een gerenommeerde, zeer dynamische, toekomstgerichte organisatie in de Elektrotechniek. Met onze 65 medewerkers passen we techniek zinvol en mensgericht toe.

Domotica, toegepaste Elektrotechniek, Zorgtechnologie en Beveiliging zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kwaliteit, vakmanschap en proactiviteit zijn onze sleutelwoorden. We verlenen onze diensten aan bedrijven, instellingen en particulieren in Noord-Brabant, maar ook meer en meer in andere delen van het land. We groeien organisch en zoeken kandidaten (M/V) voor de fulltime positie:

 

Projectmanager Elektrotechniek

Die als leider het unieke team voor kortlopende projecten, service en onderhoud succesvol verder uitbouwt

 

Je functie:

Bijgestaan door een service-coördinator en een werkvoorbereider/aankomend projectleider,  word je ondersteund door een team van gekwalificeerde monteurs. Samen met hen run jij dit team en zorg jij voor een gedegen invulling van de vragen uit de markt. Enerzijds help je je relaties met kleinere verbouwingen, aanpassingen en het aansluiten van nieuwe apparatuur. Anderzijds ben je in de weer om op abonnementsbasis service en onderhoud te realiseren. De klanten betreffen met name Zorginstellingen, de Lichte Industrie en Utiliteit. Je team telt op dit moment een tiental medewerkers. Je activiteiten zijn commercieel, organisatorisch en technisch van aard. Je zorgt voor de orderportefeuille, acquisitie is hier part of the deal. Maar ook zie je toe op een adequate planning en uitvoering. En bij dit alles is je staat van dienst, annex je Elektrotechnisch inzicht van wezenlijke waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Je achtergrond:

Je bent een Verbinder. Je weet wat je klanten nodig hebben, alsmede wat goed is voor de inzet en ontwikkeling van jouw medewerkers. Je hebt een relevante opleiding. We noemen hierbij heel concreet een succesvol afgesloten HTS-studie in de Elektrotechniek. Je denkniveau is eveneens van dit gehalte. Je schakelt snel en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je weet van jezelf dat dit werk je energie geeft. Je hebt een vijftal jaren of meer ervaring als Projectleider-E, bij voorkeur in een of meer van de genoemde sectoren (dus Zorg - Lichte Industrie - Utiliteit). Je bent enthousiast en sterk in de communicatie (met het accent op het effectief kunnen luisteren en alert reageren). Je bent in staat commercieel te denken en te handelen. Je organiseert goed en beschikt over praktisch financieel inzicht.

 

Wat biedt Welvaarts jou?

Een familiair en gemoedelijk bedrijf met een platte organisatie. Een prettige werkomgeving, waar menigeen al jarenlang aan verbonden is. Een informele sfeer, die tegelijk gekenmerkt wordt door vakmanschap. Ook een baan met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier met de organisatie meegroeien, je kunt jezelf én dit specifieke team ontwikkelen. Je groeit als het goed met je gaat naar een profit-loss verantwoordelijkheid en deelname aan het MT. Er wordt naar jou geluisterd. Je geeft samen met je collega’s inhoud en body aan de filosofie van dit vooruitstrevende bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

 

Ben jij de door ons gezochte mens- en klantgerichte Mentor, met vooruitziende blik?

 

Reageer dan z.s.m. Stuur of mail je reactie met C.V. naar dhr. ing. Ad Lexmond, op het adres: De Schakel 3, 5261 LL VUGHT. Zijn E-Mail adres is alexmond@welvaarts.nl. Je kunt hem ook eerst bellen. Zijn directe telefoonnummer is 06-10885380. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website www.welvaarts.nl

Nu solliciteren