NederlandsEnglish

TEELTBEGELEIDER VOLLEGROND

Omschrijving
TEELTBEGELEIDER VOLLEGROND Energieke sparringpartner, met groene vingers
Locatie
Well
Uren per week
Full time

Laarakker Groenteverwerking B.V. in Well (nabij Venray) is met ruim 70 vaste medewerkers een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor de groenteverwerkende industrie. Kwaliteit en voedselveiligheid staan hoog in haar vaandel, het bedrijf is o.a. ISO gecertificeerd. Door de steeds verdergaande mechanisering en automatisering zijn de teelt, productie, verwerking en afzet meer en meer geperfectioneerd. Groenten, zoals wortelen, erwten, bonen en prei worden op contractbasis bij meer dan 400 telers in met name Nederland en Duitsland geteeld. Het zaaien en oogsten wordt grotendeels met eigen machines uitgevoerd. Een gedeelte van de oogst wordt op locatie te Well verder verwerkt als halffabricaat voor de foodsector. Namens onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar kandidaten (M/V) voor de volgende fulltime functie:

TEELTBEGELEIDER VOLLEGROND
Energieke sparringpartner, met groene vingers

De functie:
Na een gedegen inwerkperiode word je in een klein team medeverantwoordelijk voor met name de volgende taakgebieden: begeleiding van de zaai, teelt en oogst van een variëteit aan industriegroenten, alsmede het afsluiten van teeltcontracten. Het contact met de teler is van vitaal belang in deze functie. Te weten, het vinden en benaderen van geschikte telers, maar ook het in stand houden van een duurzame relatie met telers. Je werkgebied strekt zich uit in een straal van zo’n 70 km rondom het bedrijf in Nederland en in Duitsland. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Teelt.

Jouw profiel:
Je hebt met succes een hogere, dan wel middelbare agrarische opleiding afgerond en kunt snel schakelen.Je bent in staat je werkzaamheden goed te organiseren. Een proactieve houding, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid zijn kenmerkende eigenschappen van jou.
Je legt gemakkelijk contact. Je bent zelfstandig en betrouwbaar. Je hebt kennis van de Duitse taal in woord (in geschrift is minder van belang). Ervaring in de teeltbegeleiding is een pre, evenals kennis van zaken op het gebied van gewasbescherming. Je bent in het bezit van het rijbewijs en woont bij voorkeur tot zo’n 30 km afstand van het bedrijf.

Laarakker biedt:
Een zeer afwisselende en dynamische functie in een prettige informele werksfeer. Er wordt goed samengewerkt in dit toonaangevende en dynamische bedrijf. Je hebt een relatief grote vrijheid van handelen en bent veel buiten bij de teler. Laarakker biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. Eveneens kun je rekenen op een prima salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij een scherp oog voor de conditie van de percelen waar jij verantwoordelijk voor wordt en ben je daardoor zeker van toegevoegde waarde?  Stuur of mail dan je brief met CV naar 6P Consultancy, onder vermelding van de code 19-112. Het postadres is Ondernemersplein Limburg, Steegstraat 5, 6041 EA  ROERMOND; het e-mailadres info@6pconsultancy.com. Eerst bellen kan ook: 0475-235899, vraag dan naar René Jansen of Sel Popalyar. Voor aanvullende informatie attenderen we je graag op de websites www.laarakker.nl en www.6pconsultancy.com.

Nu solliciteren