NederlandsEnglish

Stagiaire

Omschrijving
Enthousiast en geïnteresseerd in mens & organisatie.
Locatie
Roermond
Minimaal opleidingsniveau
HBO / WO

6P Consultancy slaat de brug tussen psychologie en business. De organisatie, opgericht in 2004, zet hiertoe diensten in als assessment, coaching en werving & selectie. We zijn gevestigd te Roermond met klanten in m.n. de regio’s Midden- en Zuid-Nederland, maar we zijn verder ook actief in eigen land en het buitenland. We hebben als doelstelling het optimaliseren van de resultaten van onze klanten en het verhogen van het werkplezier van de hier werkzame medewerkers. Kwaliteit en maatwerk staan steeds voorop. Met het oog op een win-win situatie zijn wij op zoek naar een (m/v):

Stagiaire
Enthousiast en geïnteresseerd in mens & organisatie

De inhoud van je activiteiten:

Na een gedegen introductie in de diensten en werkwijze van 6P Consultancy ondersteun je de (senior) psycholoog bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je verzorgt de assessments, die veelal digitaal worden afgenomen en maakt de rapportage in de basis gereed. Het ligt dan verder in de lijn van de verwachtingen dat je bij de aansluitende diepte-interviews aanwezig bent. Je staat in direct contact met de directeur, per opdracht werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke psycholoog/consultant.

Je profiel:

Je bent gedreven richting de factoren Mens en Organisatie. Je bent een zelfstarter, een doorzetter die proactief zijn doelen nastreeft. Je beschikt over een helicopterview en HBO/WO-werk en denkniveau. Je bent op zoek naar een uitdagend takenpakket in een omgeving, waar kwaliteit en klantgerichtheid sleutelwoorden zijn. Je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn zonder meer uitstekend. Je hebt prima communicatieve en contactuele eigenschappen. Tevens ben je bedreven in het toepassen van de social media.

Wat heeft 6P Consultancy jou te bieden:

6P Consultancy is een dynamische, zakelijk ingestelde organisatie met ambitieuze eigen en freelance medewerkers. De cultuur is hands-on en informeel. Op deze stageplek kom je snel en direct in contact met de meest uiteenlopende personen, bedrijven en functies. Je kunt rekenen op een degelijke, professionele ondersteuning op deze stageplek. Je krijgt alle ruimte om mee te denken en ruime ervaring op te doen.

Wil jij leren en tegelijkertijd jezelf bewijzen? Stuur of mail dan je brief met CV naar 6P Consultancy, onder vermelding van code 16-107. Het postadres is Steegstraat 5, 6041 EA  Roermond, het mailadres info@6pconsultancy.com. Voor meer informatie kun je bellen met dr. René Jansen, Senior Psycholoog / Managing Director (0475-235899). 

 

Nu solliciteren