NederlandsEnglish

Licentienemer Coaching

Omschrijving
Initiatiefrijk, empathisch en enthousiast.  
Locatie
In overleg
Minimaal opleidingsniveau
HBO / WO

6P Consultancy slaat de brug tussen psychologie en business. De organisatie, opgericht in 2004, zet hiertoe diensten in als assessment, coaching en werving & selectie. We zijn gevestigd te Roermond met klanten in m.n. de regio’s Midden- en Zuid-Nederland, maar we zijn verder ook actief in eigen land en het buitenland. We hebben als doelstelling het optimaliseren van de resultaten van onze klanten en het verhogen van het werkplezier van de hier werkzame medewerkers. Kwaliteit en maatwerk staan steeds voorop. Met het oog op onze verdere groei, zijn wij op zoek naar kandidaten (m/v) voor de positie:

Licentienemer Coaching
Initiatiefrijk, empathisch en enthousiast

De inhoud van je activiteiten
Na een gedegen introductie in werkwijze en met name dus de coachingsaanpak van 6P Consultancy ga je aan de slag als Coach. Het betreft dan met name persoonlijke en ook teamcoaching conform de methodiek van 6P Consultancy. Dankzij je enthousiasmerende persoonlijkheid en het succes van deze aanpak, ben je bij kandidaten en relaties een graag geziene functionaris. Je kunt gebruik maken van de overhead, alsmede van de instrumenten en marketingtools van 6P. Je staat in direct contact met de directeur.

Je profiel
Je bent gedreven richting de factoren Mens en Organisatie. Je bent een zelfstarter, een doorzetter die proactief zijn doelen nastreeft. Alleen jij bepaalt hoeveel uren jij per week in je coachingspraktijk aan de slag bent. Je beschikt over een helicopterview en aantoonbaar HBO/WO-werk en denkniveau. Het beschikken over de juiste mentaliteit is belangrijker dan het mogelijk al kunnen refereren aan een coachingsachtergrond. Je hebt een commerciële affiniteit, het maken van afspraken vind je een positieve uitdaging en dit gaat je goed af. Je bent op zoek naar een collegiale samenwerking, in een organisatie, waar kwaliteit en klantgerichtheid sleutelwoorden zijn. Je hebt prima communicatieve en contactuele eigenschappen. Je bent als persoonlijkheid te typeren als een ‘winnaar’.

Wat heeft 6P Consultancy jou te bieden
6P Consultancy is een dynamische, zakelijk ingestelde organisatie met ambitieuze eigen en freelance medewerkers. Je krijgt een maatgesneden introductie in onze unieke en succesvolle aanpak en werkwijze; zowel vakmatig als in de sales. We leren je de grondprincipes van het coachen. Je gaat binnen de jou toegewezen regio de markt openen met onze bewezen methodes. Je krijgt alle ruimte om mee te denken en mee te groeien. De entree-fee is zonder meer laag en kan snel worden terugverdiend via je inkomsten, die je via onze coachingsmethodiek realiseert. De hoogte van je inkomsten staat in direct verband met het succes van jou in jouw regio.

Wil jij in-the-state-of-the-art werken en collegiaal je eigen coachingspraktijk verder op- en uitbouwen? Stuur of mail dan je brief met CV naar 6P Consultancy, onder vermelding van code 16-108. Heb je een voorkeur voor een bepaalde regio, vermeld dit dan in de brief. Het postadres is Steegstraat 5, 6041 EA  Roermond, het mail-adres info@6pconsultancy.com. Voor meer informatie kun je bellen met dr. René Jansen, Senior Psycholoog / Managing Director (0475-235899). Voor meer informatie verwijzen we je tevens naar onze website: www.6pconsultancy.com

 

Nu solliciteren